Wymiary głośników w Octavii I

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • raVCio =D
    Classic
    • 2008
    • 6

To dlatego sie pytam, bo jesli cena 335 za przeglad po 60kkm to jest dziwnie duzo, bo ja za olej+komplet filtrow+przeglad po 120kkm zaplacilem mniej niz 450zl. A po 60 i 120kkm to jest to samo
  • Bronekk
    Classic
    • 2007
    • 16

Witam
    Jeżeli ten temat był już poruszamy to z góry przepraszam.
    Chciałbym się dowiedzieć ile jest miejsca na głośniki w przednich drzwiach w Ocvtavii I po face-liftingu. Wiem że głośniki mają 165mm szerokości, ale jak jest z głębokością? Czy jest jakieś konkretne ograniczenie? Nie chcę robić żadnych przeróbek, tylko wstawić nowe głośniki. Oczywiście nie zamierzam montować jakiś mega głębokich głośników ale pasowałoby, żeby szyba się normalnie otwierała
    Pozdrawiam
    ©koda Octavia 1.6 AVU '02

Komentarz

• arci9
      RS
      • 2004
      • 2007

Fakt, było napewno forum.
      Wejdzie npewno głośnik o głębokości montażu: 66mm i szerokości ok. 100mm, trzeba tylko lekko podgiąc blaszkę która przeszkadza lub ją wyciąć.Gdy założysz oring z mdfu to jeszcze parę mm zyskasz

Komentarz

• deespe
        L&K
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1468

Bronekk, sporawe się mieszczą, ja mam VDO z mega magnesem i spokojnie wchodzą...
        :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

• Nexus6
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 4847
          • Volkswagen

po zastosowaniu paneli i lekkim podgięciu blachy przy prowadnicy wejdzie prawie 100 mm głośnika,
          w każdym razie Emphaser ECP 26 XT4 się mieści - a tam woofer to kawał "cegły" :diabelski_usmiech

With age comes wisdom, but sometimes age comes alone

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

Nexus6, możesz coś więcej napisać na temat tego głośnika i ceny

Komentarz

Pracuję...